Tijdens de corona-quarantaine interviewt Rob Zwetsloot diverse kunstenaars en schrijvers hoe het hen vergaat tijdens de al dan niet eenzame opsluiting. Waar zijn ze mee bezig? Deze keer Phil Bloom, heel bekend van vroeger, alleen wil ze daar niet aan herinnerd worden. Ze is nu kunstenares.

Gesprek met Phil Bloom, kunstenares

Eén reactie

  1. Ik vind het vreemd dat Phil Bloom, die in 1967 als Rietveld leerling zo trots was (terecht) op haar lichaam, dat ze er geen moment mee zat om dat vanachter de krant te tonen, er nu zo verkrampt afstand van neemt. En dat juist in de dagen dan de dichter/ allestalent Hans Verhagen, een van de vpro programmamakers in die dagen is overleden. Is Phil helemaal aanhanger van ”het nieuwe preuts” geworden, dat ze liefst doet alsof haar jeugdjaren zestig niet bestonden? Het levert iig een bijzonder nietszeggend interview op dat technisch ook nog zo krakkemikkig is dat het vooral moeilijk verstaanbaar werd. Jammer, alhoewel kwam er wat zinnigs uit haar mond…..

    John Zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.