Een gelukkig 2020 en een fantastisch nieuw decennium!
Een gelukkig 2020 en een fantastisch nieuw decennium!

Een gelukkig 2020 en een fantastisch nieuw decennium!

Redactie en medewerkers van Amsterdam Centraal wensen de lezers allemaal een gelukkig 2020 en daarmee ook een gelukkig splinternieuw decennium.Terugkijken hebben we niet gedaan. Ten eerste word je daar dikwijls niet vrolijk genoeg van, ten tweede kost het een hoop moeite en ten derde is het complete jaaroverzicht al terug te vinden op de archiefpagina’s van de oude site.

Liever hebben we het over de plannen die we in dit nieuwe jaar hopen te realiseren. We zijn namelijk druk bezig met het construeren van een nieuw uiterlijk voor de site. Na zoveel jaren is het huidige systeem tamelijk verouderd en niet makkelijk op te pimpen naar een moderne uitstraling. We hopen dat een vernieuwing ook weer een mooie impuls is tot het lezen en schrijven van verse stukken. 
Het is de bedoeling dat de oude website als archief online blijft.Blijf ons volgen en lezen. Wie bijdragen wil leveren is altijd van harte welkom.

* Laatste revisie op 13 januari 2020 door Redactie AC

4 x, 1 va (291023)

2 Reacties

  1. Avatar Van Milena Tsareva
    Milena Tsareva

    Complimenten voor deze mooie nieuwe website! Ziet er gelikt uit. Maar als ik in het archief wil kijken (ik zou dan naar de “oude” website geleid moeten worden), kom ik toch weer op deze nieuwe website terecht. En daar staan de oude reacties dus niet meer bij… zal wel nieuwigheid zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Total
0
Share