Een prachtige korte film van Lucas Camps over de lockdown van Amsterdam. De film blikt terug op de coronaperiode en laat de schoonheid van Amsterdam in een droombeeld zien. Mijn doel is mensen die schoonheid te laten ervaren en doen realiseren dat volledig teruggaan naar het oude normaal ook niet wenselijk is.

Lucas Camps: Geen hond in Amsterdam

3 reacties

  1. Ja heerlijke film. Geweldige hond ook, dat hij zo netjes zijn traject loopt. Hoe krijgen de makers dat voor elkaar? Loopt hij achter iemand aan buiten beeld? Of iemand die op de fiets is? Hier zal heel wat tijd in zitten (en vroeg opstaan denk ik). 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.