Marieke Eyskoot: Dit is een goed gidsje
Marieke Eyskoot: Dit is een goed gidsje

Marieke Eyskoot: Dit is een goed gidsje

Marieke Eyskoot zet zich al jaren in voor een betere wereld, eerlijker, duurzamer, rechtvaardiger, deze week publiceerde ze een gidsje voor de jeugd, wat dat is tenslotte de toekomst van de straat, de buurt, de stad, de samenleving, het land, de continenten, de wereld, de planeet.

Hier een gesprekje met deze bevlogen idealiste, die van vele markten thuis is.

Marieke Eyskoot

* Laatste revisie op 18 november 2020 door Redactie AC

6 x, 1 va (291023)

2 Reacties

  1. Avatar Van John Zwart
    John Zwart

    Treurig deze coronafilmpjes, Rob Z knalt uit de speakers, de geïnterviewden hoor ik als door een trechter of als uit de badkamer op sterkte 50%. Het beluisteren geeft weinig genoegen… misschien toch maar gewoon ergens op anderhalve meter een gesprek voeren als ik een suggestie mag doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Total
0
Share