Een geweldig 2021
Een geweldig 2021

Een geweldig 2021

Alle medewerkers van Amsterdam Centraal wensen u een geweldig en corona-vrij 2021. Met mooie vergezichten op geluk, goede gezondheid en creativiteit. We kijken niet om en lopen vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

3 Reacties

  1. bart van der Kolk

    Alle Amsterdammers , nee vooral die Amsterdammers die Amsterdam centraal lezen, een beter jaar dan het afgelopen. Laten we met elkaar niet alleen het virus verslaan, maar vooral de haat, afgunst en jalousie, die bezit heeft genomen van veel mensen. Geef om uw medemens, wees mild en begripvol..
    Een beter 2021 gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: