Het mooiste gebouw van Amsterdam
Het mooiste gebouw van Amsterdam

Het mooiste gebouw van Amsterdam

Het mooiste gebouw van Amsterdam staat verrassend genoeg in Amsterdam-Oost. Het is een opvallend gebouw en een opvallende keuze van Gijs Stork en Floor van Spaendonck, die dankzij corona een boek schreven over wandelen met een frisse blik in hun stad. Een eigenzinnig en uitbundig geïllustreerd boek, waarin ze Amsterdam opnieuw ontdekken en opmerkelijke waarnemingen doen, want eigenwijs zijn ze zeker en het is maar dat u het weet.

* Laatste revisie op 13 juli 2021 door Redactie AC

16 x, 1 va (291023)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Total
0
Share