Fijne kerstdagen!
Fijne kerstdagen!

Eén reactie

  1. Avatar Van Bart
    Bart

    Jingle bells all the way.. Alvast een heel goed 2023 met hoop op vrede tussen de wereldvolkeren, werkelijke vrede op deze aarde, en veel liefde en een betere wereld voor ogen! Laten we al het mogelijke doen als mensheid! Misschien is de Aarde toch nog te redden. Dat hangt af van ieders persoonlijke inzet: minder vervuiling, minder consumeren, minder geldbelust zijn, minder kinderen voortbrengen, minder epidemieën, minder oorlogen vooral, en meer oog voor de natuur, voor het milieu en voor dierenwelzijn. En voor de minderbedeelde mens, onze buren, onze naasten.
    Hopelijk is onze wereld dan nog te redden, dat zijn mijn wensen voor de mensheid in 2023!
    Voor iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Total
0
Share