Fijne Kerstdagen!
Fijne Kerstdagen!

Fijne Kerstdagen!

De vrede op aarde is ver te zoeken helaas. Het dreigingsniveau is door onze nationale terroristenbestrijder opgeschaald naar ‘substantieel’. Geen idee of Bethlehem dit jaar nog bereikbaar is. Een witte kerst zit er ook al niet in (de sneeuw doen we er in een foto bij).
Gelukkig hebben we in dit land over het algemeen wel goed te eten en kunnen we ons vol laten lopen met glühwein, andere alcoholica of gewoon fris en chocomel. Laten we dus genieten van dit hoogst haalbare.
Amsterdam Centraal wenst alle lezers en medewerkers een hele fijne kerst!

* Laatste revisie op 24 december 2023 door Redactie AC

78 x, 1 va (291023)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Total
0
Share