Herman Koch over ‘Finse dagen’
Herman Koch over ‘Finse dagen’

6 Reacties

 1. Avatar Van John Zwart
  John Zwart

  ”Lange donkere winters, dan worden kinderen gemaakt, dus de kinderen in Finland worden in de zomer geboren” dat bleef even hangen. Klopt dat wel met 9 maanden draagtijd? peins ik even… Maar verder – met al die praatprogramma’s van vandaag voegt het beluisteren van dit videootje weinig toe, vind ik. Moet dit er nou nog bij? Is dit nog iets anders dan alweer een verkapte reclame voor de boeken van meneer Koch? Niets ten nadele hoor, maar wel al zovéél ten voordele.
  Als Rob Z. nou es een Amsterdamse onbekende romancier ging interviewen, die nog bijna niemand kent en die dus nooit door ”talkshowhosts” wordt gevraagd om op te draven…
  Om het nog wat simpeler (zo ben ik) te stellen: ”Iedereen graast maar steeds op dezelfde wei”

  1. Ten eerste heb ik als redacteur de keus gemaakt om dit interview met Herman Koch hier online te zetten, want het is altijd leuk om naar die man te kijken en te luisteren.
   Verder is je verwijt aan Rob onterecht, hij heeft hier en op de vorige versie van AC al heel wat interviews met relatief onbekende schrijvers (m/v) gepubliceerd. Maar misschien kun je suggesties aandragen, dan geef ik ze wel door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Total
0
Share